top of page
  • Фото автораBright

Запрошуємо готуватися та складати кембризькі іспити

Новий навчальний рік щойно розпочався, а в нас напоготові breaking news: відтепер усі охочі мають змогу підготуватися до кембридзьких іспитів і скласти їх у школі англійської Bright, приєднавшись до понад 5,5 мільйона осіб, які щороку здійснюють спробу підтвердити свої компетентності згідно з методологію оцінювання Cambridge Assessment English.


Що це?


Іспити, засновані на результатах наукових досліджень у напрямі викладання й вивчення іноземних мов, які, незалежно від віку та здібностей, мотивують учнів і учениць оволодівати англійською й розвивати практичні навички для спілкування. Кожен іспит відповідає певному рівневі Загальноєвропейської шкали мовної компетенції (CEFR), що сприяє послідовному вдосконаленню навичок слухання, говоріння, читання та письма. Якими б не були наміри й цілі у вас чи вашої дитини, кембридзькі іспити — знак якості, визнаний тисячами організацій у всьому світі.


Рівні володіння англійською за Cambridge English Qualifications
Рівні володіння англійською за Cambridge English Qualifications

Для кого це?

  • Для школярок та школярів. Рівні, що необхідно підтвердити: Pre-A1 Starters; A1 Movers; A2 Flyers; A2 Key for Schools; B1 Preliminary for Schools; B2 First for Schools; C1 Advanced; C2 Proficiency.

  • Для тих, хто бажає вступити до закордонного ВНЗ, заснувати інтернаціональний бізнес чи побудувати вдалу кар’єру. Рівні, які потрібно підтвердити: A2 Key; B1 Preliminary; B2 First; C1 Advanced; C2 Proficiency.

  • Для тих, кому треба володіти діловою англійською з метою роботи в міжнародному середовищі. Рівні, що варто підтвердити: B1 Business Preliminary; B2 Business Vantage; C1 Business Higher.


Поліпшуйте англомовне життя з Bright!



Кембридзькі іспити в школі англійської Bright
Кембридзькі іспити в школі англійської Bright

99 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page